Groepslessen

Groepslessen

Zes dagen per week biedt Workout Company diverse groepstrainingen aan. Om ervoor te zorgen dat je gemotiveerd blijft, zorgen wij dat we elke dag een ander thema centraal stellen.

De workouts zijn geschikt voor alle niveau’s en zijn afwisselend, pittig maar vooral fun.

De thema’s zijn van te voren bekend en staan in onze app vermeld, zodat je precies weet welk thema de workout is.

Elke les is een full-body workout waarin kracht en cardio centraal staan, wij geloven erin dat deze combinatie op heel veel manieren in de lessen gevoegd kan worden en we zorgen ervoor dat elke les anders is.Bootcamp is een nieuwe manier van kracht -en conditietraining waarbij de basisbewegingen uit de fitness, circuit training, krachtsport, gymnastiek/turnen en het leger(bootcamp) zijn overgenomen.

We hebben een hele diverse groep met leden die al jaren bij ons sporten, maar ook sluiten er wekelijks nieuwe leden aan. Gemiddeld bestaan de groepen uit 10 leden zodat we iedereen kunnen begeleiden bij en naar hun persoonlijkedoelstelling.

De trainingen bij Workout Company worden uitgevoerd met diverse thema’s. Zie hieronder de tijden voor de trainingen. Ben je benieuwd welk thema centraal staat? Word dan lid en download dan de app.

Buiten de diverse thema’s zijn er nog 3 ‘High Intensity Interval Trainingen’ (HIIT) en 2 ‘Cardio Boxing’ per week,

De HIIT duurt 30minuten & de Cardio Boxing heeft een lesduur van 45minuten ; probeer deze 2 nieuwe lessen ook een keer uit !

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Bekijk onze webshop!

Klik hier!

Open chat