MELISSA MOEST

Oprichtster

MELISSA MOEST

Oprichtster

Mijn naam is Melissa Moest, moeder van Christian en Isabella en getrouwd met Jan-Willem (maar daar lees je straks meer over!).

In mijn jeugd heeft sport altijd centraal gestaan. Samen met mijn vader ging ik 6 dagen per week vroeg naar de sportschool, ook heb ik fanatiek gehockeyd  en heb ik aan verschillende triatlons en hardloopwedstrijden (samen met mijn moeder) meegedaan. Na in het verleden veel sporten uitgeoefend te hebben, heb ik nu mijn passie gevonden in het begeleiden van mensen met sporten en voedingsadvies. Hiermee kan ik namelijk mensen helpen zodat zij beter in hun vel zitten en vaker buiten zijn, we zijn al zoveel binnen. 

Ik geef training op een lieve, directe maar toch wel beetje strenge manier, zodat ik je met een glimlach toch nog die laatste herhaling kan laten doen. Je kunt bij mij terecht voor al je voeding- en trainingsvragen maar ook voor een praatje tijdens de training als je nog lucht over hebt.

Als moeder snap ik hoe het is om met een druk gezinsleven toch nog tijd voor jezelf vrij te willen maken voor sporten of om gezond te eten. Maar als wij als ouders al geen tijd voor onszelf maken, hoe kunnen we dan onze kinderen leren dat het belangrijk is om voor jezelf te zorgen?

Laten we samen kijken naar oplossingen, zodat we ervoor kunnen zorgen dat je het beste voorbeeld bent voor je kinderen en lekker sport en gezond eet!

CONTACT MELISSA

Bekijk onze webshop!

Klik hier!

Open chat