WORKOUT COMPANY

Workout Company, is een trainingscentrum in en rondom Rotterdam, Nesselande. Waar we samen je doelstellingen behalen.

BOOTCAMP

Dagelijks bieden wij diverse groepslessen aan. Door jouw eigen lichaam centraal te stellen en met verschillende thema’s te werken blijven de lessen afwisselend, uitdagend en motiverend.

SUPERMOM WORKOUT

TIjdens je zwangerschap en tot 16 weken na je bevalling, dagen wij je uit op een aangepaste manier, zorgen we voor kennis over bevalling / kraambed / voeding / etc. en maken van deze bijzondere tijd een een hele gezellige tijd.

VOEDING

Een gezond en fit leven bereik je nog beter met een verantwoorde voeding en levensstijl. Wil je advies op het gebied van voeding en levensstijl?

PERSONAL TRAINING

Een personal trainer helpt jou de doelstellingen behalen, welke jullie samen vaststellen. Op deze manier behaal je het beste resultaat. Samen met een personal trainer kan je werken aan verbetering van je conditie, verliezen van vetweefsel en spiermassa kweken.

BEDRIJFSTRAINING

Fitte medewerkers presteren beter op het werk en bouwen een betere weerstand op. Daarnaast kan samen sporten leiden tot een betere relatie, onderling waardoor de prestaties ook hoger worden.

Bekijk onze webshop!

Klik hier!

Open chat