Over ons

Maak kennis met

WORKOUT COMPANY ALS BEDRIJF

In Januari 2013 is Workout Company gestart, wat was het spannend om die stap te zetten. Inmiddels zijn we een succesvol bedrijf waar we met plezier in werken. Samen met onze sporters zijn we een echte community waarin iedereen omkijkt naar elkaar, waar je gemist wordt als je er niet bent en waar je sociale contacten kunt opbouwen. 

De workouts bij Workout Company bestaan uit verschillende oefeningen om je gehele lichaam te trainen. Doordat er tijdens de workouts geen machines gebruikt worden, zetten we je eigen lichaam volledig centraal. Je traint je lichaam op deze manier op kracht, souplesse en uithoudingsvermogen. Een mooie bijkomstigheid hiervan is dat je je fitter voelt en je er beter uit gaat zien! Ook heb je hierdoor een veel kleinere kans op blessures.

We hebben een stabiele klantenbasis en het lukt ons nog steeds om iedereen uit te dagen voor elk niveau. Inmiddels hebben jaren ervaring met deze manier van lesgeven maar  het blijft leuk om te vernieuwen, zo hebben we een eigen app ontwikkeld zodat we de klanten nog beter kunnen motiveren om te sporten of om hun voeding bij te houden en voegen we vaak nieuwe oefeningen toe aan ons repertoire.

De eerste stap heb je al gezet, je bent deze website aan het lezen! Hou vol, neem nu ook stap 2 en neem contact met ons op of meld je aan voor een proefles. Dan kunnen we samen je doelstellingen behalen en verwelkomen we je met open armen in onze community, waar stiekem ook gewoon keihard getraind wordt.

Nu wil je natuurlijk weten waarom je nou net bij ons moet komen sporten? Eigenlijk is die vraag niet heel moeilijk te beantwoorden wat ons betreft: een combinatie van groepsgevoel en fit worden onder professionele begeleiding, maar ook lol hebben en op flexibele tijdstippen tijdens de week kunnen trainen, wie wil dat nou niet?! Wij denken dat we een passende training voor elk niveau kunnen bieden, waarbij iedereen zich gewaardeerd, gemotiveerd en uitgedaagd voelt en dat alles doen we al vele jaren lang met veel plezier!

Kennismaken

ONS TEAM

Samen bepalen we je doelstellingen en gaan we er voor om ze ook te behalen!
Maak kennis met onze trainers en kom in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Bekijk onze webshop!

Klik hier!

Open chat