Recencies

Martine

Als je een goede bootcamp training zoekt: zoek niet verder! Voor mij zijn de individuele lessen echt een uitkomst. Per periode worden je doelen besproken en aan de hand daarvan een trainingsschema opgesteld.

Marike

“Al een aantal jaar sport ik bij Workout Company. Ook tijdens mijn zwangerschappen ben ik blijven sporten onder goede begeleiding van de trainers. Heerlijk om buiten te zijn en op eigen tempo te kunnen bewegen. Bovenal is het heel gezellig. Voor zover mogelijk deed ik de oefeningen mee. Lukte dat niet dan werd er een aangepaste oefening bedacht. Ook na de bevalling ben ik na een aantal weken rust weer langzaam begonnen. Uiteraard weer met aangepaste oefeningen voor met name de buikspieren. Zwanger en sporten gaat wat mij betreft prima samen. Ik raad Workout Company zeker aan. Ook voor zwangeren of mama’s”!

Vivianne

“Sinds ik bij Workout Company sport voel ik me zo veel fitter en heb ik echt het idee dat mijn lichaam er beter op wordt. Ook weten Melissa en Jan-Willem altijd goed en leuk les te geven”.

Ninke

“Nu 2.5 jaar bezig en nog geen moment spijt gehad. De trainingen zijn afwisselend en uitdagend voor ieder op zijn eigen niveau. Denk je eindelijk alle zware oefeningen een beetje onder de knie te hebben, verzinnen ze wel wat nieuws…! Daarnaast is het gezellig en heerlijk om na je werk of op je vrije dag in de buitenlucht bezig te zijn”!

Jessika

“Ik ben zo blij dat ik bij de workout Company gestart ben. Mijn leven is echt veranderd! Ik voel me super fit en heb eindelijk het resultaat wat ik wil zien! Van mij zijn jullie nog niet af! Super bedankt Melissa en Willem”!

Ireen

“Altijd vrolijk naar huis na een les bij Workout Company! En wat voel ik mij heerlijk. Leuke trainingen en goede begeleiding. Ik ben absoluut fan”!

Hanneke

“De Workout Company verzorgt leuke, afwisselende en gezellige bootcamplessen op een mooie locatie aan de boulevard van Nesselande. Door de bootcamp lessen aan te vullen met persoonlijke begeleiding en voedingsadviezen helpt Melissa Moest je op haar eigen persoonlijke en motiverende wijze om je doelen te bereiken. Kom ook gezellig meedoen”!

Alba

“Training with the Workout Company (WOC) for the last 2-3 years has been an amazing experience. I love the dedication of Melissa (trainer) and her care about everyone. You can be a beginner or a fitness addict, either way there is always limits to push and goals to achieve with (WOC). Last but not least, training with the teams at (WOC) is always fun and enjoyable, which eases those sore muscles from all the hard excercises. I (my finance brain) would summarize this as: Dedication+Care+Fun = WOC”.

There is one comment

Geef een reactie

Bekijk onze webshop!

Klik hier!

Open chat