Over ons

Workout Company is een outdoor trainingscentrum, in Nesselande, waarbij samenwerken en doorzettingsvermogen centraal staan om onze leden hun doelen te laten bereiken. Naast sportbegeleiding geven wij onze leden ook advies op het gebied van levensstijl en voeding.

Het trainingscentrum, Workout Company, is opgericht door Melissa Moest. Zij heeft van jongs af aan een passie voor sporten. Haar droom om een eigen trainingscentrum op te richten is in 2013 werkelijkheid geworden. Door middel van haar eigen trainingscentrum kan zij mensen helpen om hun sportieve doelstellingen te bereiken, in groepsverband en met persoonlijke begeleiding.

De workouts bestaan uit verschillende oefeningen om je gehele lichaam te trainen. In plaats van het gebruiken van machines, staat je eigen lichaam centraal. En hierdoor train je je gehele lichaam op kracht, souplesse en uithoudingsvermogen.

Met Workout Company willen wij de trainingen voor iedereen toegankelijk maken. Door middel van een community te vormen, waar naast de verschillende workouts ook fun-events worden georganiseerd.

Klaar voor een fittere en gezondere levensstijl? Neem contact met ons op.

De trainers van Workout Company:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Melissa Moest

Oprichtster van Workout Company.

‘’Mijn opvoeding bestond voor een groot gedeelte uit sporten. Nadat ik jaren op mijn slaapkamer oefeningen als sit-ups, opdrukken en kniebuigingen beoefende, vond ik op mijn zestiende de sportschool uit. Hier kwam ik zes keer per week en merkte ik hier veel meer voldoening uit te halen dan mijn economische opleiding. Ik wilde namelijk sporten. En daarmee mensen helpen om zich beter in hun vel te laten voelen. Hiervoor heb ik de benodigde opleidingen gevolgd om een volwaardig trainingscentrum als Workout Company te ontwikkelen en elke sporter de juiste sportbegeleiding en advies op het gebied van levensstijl en voeding te bieden.’’

Jan-Willem Moest

Echtgenoot van Melissa Moest

‘’Net zoals Melissa ben ik van jongs af aan gepassioneerd door sport. Sporten als hockey, hardlopen en trailrunning adem ik. Maar voor een rondje op mijn mountainbike, een berg beklimmen of skiën draai ik mijn hand ook niet voor om.

Daarom ben ik vereerd om de ‘obstacle run’ en ‘urban training’ te leiden tijdens de workouts. Naast de gezelligheid, wil ik ook de sportieve kant eruit halen bij jullie.’’

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial