Workout Company.    
/

We love to Workout!.

 

Wie zijn wij?

Even kennismaken met:

 Melissa Moest

Hallo, ik ben Melissa Moest, 25 jaar, getrouwd met Jan-Willem, moeder van Christian(mei 2015) en Isabella (maart 2017). Ik fitness al zo lang ik me kan herinneren. Op jeugdige leeftijd had ik al interesse in sport en fitness. Vanuit huis is het ook met de paplepel ingegoten aangezien mijn ouders ook sportief zijn. 

Na een aantal jaren actief te zijn geweest in ballet, zwemmen en hockey,  ben ik me meer gaan richten op fitness. In eerste instantie door middel van regelmatig thuis oefeningen doen met mijn eigen lichaam zoals opdrukken, kniebuigen, sit-ups etc. Ik zag snel resultaten qua lichamelijk ontwikkeling. Ik ging spieren zien en voelen waarvan ik niet eens wist dat ik ze had en me beter, fitter voelen.


Nadat ik 16 was geworden ben ik gestart met fitnessen op een sportschool. Ik ging uiteindelijk 6 keer in de week om 7 uur in de morgen fitnessen samen met mijn vader. Wel vroeg, maar ik voelde me helemaal geweldig. Ik merkte dat mijn lichaam veranderde en sterker werd, ook merkte ik met hockey dat ik veel explosiever werd.


In die tijd deed ik een economische opleiding en merkte dat dit niet mijn ding is. Ik wil niet de hele dag achter een computer zitten; ik wil sporten, bezig zijn met mensen, mensen helpen om ze lekker in hun vel te laten zitten. Vandaar dat ik de keuze heb gemaakt om, nadat ik mijn economische opleiding had afgerond, me meer te verdiepen in voeding door middel van een opleiding tot voedingsdeskundige. Daarnaast ben ik ook een opleiding voor fitnessinstructrice gaan volgen.  Na een aantal jaren gewerkt te hebben in de reguliere sportschool, merkte ik dat mijn ambitie verder gaat, dat ik steeds meer ging dromen over mijn eigen trainingscentrum.


Nu is het eindelijk zover, het is me gelukt! Per 1 januari 2013 ben ik gestart met mijn eigen bedrijf "Workout Company". De lessen richten zich voornamelijk op in- en outdoor bootcamps. Ik kan mijn droom waarmaken en doen waar ik het beste in ben; mensen helpen hun sportieve doelstellingen te bereiken door middel van lessen en personal coaching. Voeding is van groot belang. Om echt stappen te maken zal je aanpassingen moeten doen in je manier van eten en drinken. Het persoonlijk dieetplan zal je hierbij helpen om het figuur te krijgen waar je altijd al van gedroomd hebt. Ik kan je uitdagen en alles doen wat nodig is. Samen gaat het lukken.


Ik wil met Workout Company uitstralen dat we een Community zijn, samen schouders eronder, doorzetten en behalen! We zullen dus ook op regelmatige basis door middel van fun events elkaar wat beter leren kennen. Training moet ook leuk zijn en niet alleen hard werken.


De trainingen bouw ik gestructureerd op, zodat als je workouts doorlopen hebt, je je lichaam sterker voelt worden, fitter, strakker. Dit komt door de combinatie van cardio en krachtoefeningen. Het maakt niet uit of je een topatleet bent of nog nooit eerder gesport hebt, ik zorg voor de juiste uitdaging die jij aankan!


Ik hoop dat ik je enthousiast heb gemaakt en je mij wat beter hebt leren kennen. 

Nu is het aan jou! Klik hier voor het inplannen van een Proef Workout of voor verdere info! 


Tot snel?!


Groetjes, 


Melissa Moest

Jan-Willem Moest

Beste sportaholics,

Ik denk dat de meeste mensen mijn naam wel weten, maar ik stel me hierbij nog eens voor, ik ben Jan-Willem Moest, en ja: de man van Melissa, de vader van Christian en Isabella. 

We zijn eigenlijk altijd wel met sport bezig, is het geen hockey, hardlopen en trailrunning, dan zijn we te vinden in de bergen voor skiën, touren of bergen beklimmen. 

Van jongs af aan was ik overal en nergens te 'vinden' met mijn mountainbike'je. Door de bossen aan het crossen of de weg onveilig aan het maken voor de andere kinderen. Daarna ben ik met hockey begonnen, eerst bij NHC de IJssel en op latere leeftijd bij Victoria, tot en met overgangsklasse. Hier heb ik jarenlang genoten (en kapot gegaan) van de verschillende looptrainers op topklasse. 

In deze leuke sport heb ik ook heel wat uren zitten als trainer en coach, van de mini's tot en met de heren en dames1. Het leuke van dit verhaal is dat ik hier ook mijn grootste schat gevonden heb, jullie trainster. In A1 was ik haar trainer, toen ze eenmaal in de senioren ging hockeyen werd mijn hart gestolen.

Ook in Workout Company kan ik mijn passie kwijt. Voor twee van de 7 thema's, de obstaclerun en urban training, ben ik vereerd om jullie allemaal te leren kennen. Net als tijdens de andere lessen onder leiding van Melissa en Yentl ga ik proberen om met jullie elke les zo gezellig mogelijk te maken, maar zeker ook om sportief het uiterste uit jullie zelf te halen.


Tot op een van de obstacleruns of urban trainingen,

Jan-Willem

 

                                                                                                                                                                                 Yentl van Arkel

 

Hi leukste sporters!

Velen van jullie kennen mij al en weten al veel over mij, aangezien ik nogal een open boek ben. Wat gelukkig vaak genoeg als gezellig ervaren wordt ;)

Mijn naam is Yentl en ik ben een vriendin van Melissa, wij hebben elkaar jaren geleden leren kennen op hockeyclub HC De IJssel, waar we samen menig fanatiek potje gespeeld hebben. Want ja, ik ben fanatiek en mijn fanatisme en enthousiasme draag ik graag over aan anderen. 

Sporten is een rode draad door mijn leven. Als 3-jarig meisje begon ik met ballet (verplicht ;)), maar toen ik 5 was mocht ik zelf een sportkeuze maken en dat werd hockey. Wat ik tot vandaag de dag nog steeds doe. Met sportieve uitstapjes naar paardrijden en rugby, is hockey een blijvertje en sinds de laatste jaren ben ik heel enthousiast over bootcamp en hardlopen. 

Naast mijn sportieve hobby's werk ik fulltime als Account Manager en besteed ik graag tijd met mijn familie, vrienden, vriend Roel en bonusdochter Esmee. 

Ben je nieuwsgierig en wil je mij iets vragen? Doe dat vooral, ik bijt niet ;)! 

Lieve groetjes, Yentl