Workout Company.    
/

We love to Workout!.

 

Voor wie?  

De Workout Lessen zijn geschikt voor iedereen!


Wat jouw doel ook is, betere gezondheid, strakker in je vel, meer spiermassa, Workout Company is de manier om dit te realiseren. (Top)sporters worden fysiek tot het maximale uitgedaagd, vrouwen (en mannen) worden door de slimme programmering sterk, snel en strak, maar niet buiten proportie breed. 


Onze doelgroep is breed en de doelstellingen van de leden variëren:


  • Sommigen van ons bewegen te weinig. Gevolg.. gezondheidsklachten, overgewicht, stress en niet lekker in je vel zitten. Wij van Workout Company hebben ons tot doel gesteld om onze leden te helpen weer fit te worden. Kilo’s er af, spieren er bij en beter in staat zijn om te genieten van alle dingen die het leven ons biedt.
  • Atleten die al een goede conditie en spieropbouw hebben, maar zich tot op heden volledig gericht hebben op 1 sport zoals voetbal, hockey, hardlopen, zwemmen etc. Voor deze doelgroep zijn onze workouts geschikt ter ondersteuning en verbreding van de basis. Je zult beter worden in je eigen sportdiscipline en minder blessuregevoelig zijn door het volgen van de workouts.
  • Beroepsmatig zoals leger, brandweer, politie, beveiliging. Onze lessen bieden een perfecte basis om onverwachte situaties aan te kunnen die beroepsmatig van je gevraagd worden.
  • En verder ieder die zijn conditie wil verbeteren. 


Wil je een keer een workout uitproberen bij Workout Company, klik dan hier en meld je aan voor een Proef Workout!