Workout Company.    
/

We love to Workout!.

 

Training.

De Workout Company maakt training toegankelijk voor iedereen.

We willen onze leden bevrijden van de verveling en het vaste oefenschema. We willen hen activeren om lichamelijke vaardigheden te ontwikkelen en fysieke uitdagingen (weer) aan te gaan. Maar het allerbelangrijkste: We willen ze het resultaat laten bereiken dat ze verwachten van een trainingsprogramma.

Kwaliteit en begeleiding staan centraal bij Workout Company. Doordat er geen fitnessapparaten zijn welke de bewegingen sturen, ben je volledig afhankelijk van je eigen lichaam. Dit maakt een juiste techniek bij het uitvoeren van de oefeningen van groot belang. Iedere training zal daarom onder intensieve begeleiding van een trainer aan een groep met een beperkt aantal deelnemers aangeboden worden.

Bootcamp:

Workout Company houd van afwisseling, vandaar dat we 7 thema's hebben ontwikkeld die centraal staan in de lessen. Onderstaande thema's rouleren in de lessen:

Workout of the day:

Een full body workout met een wedstrijd element erin verwerkt.

'Wie is de beste van de les?'

The Lower Body:

Een full body workout waar het onderlichaam centraal in staat.

'Als de trap nog gemakkelijk gaat, kunnen je squats veel dieper!'

The Urban Training:

 Een full body workout met hardlopen, tijdens deze training maken we gebruik van de elementen uit de wijk Nesselande.

'Don't stop when it hurts, stop when your done!'

The Abdominals:

Een full body workout, met speciaal extra aandacht voor je buikspieren.

'Are your abbs strong enough?'

Circuit Training:

Een full body workout met allerlei trainingsmaterialen en gewichten.

'How heavy can you lift?'

The Upper Body:

Een full body workout, speciaal gerecht op het bovenlichaam.

'Wash your hair direct after training!'

The Obstacle Run:

Een full body workout met hardlopen..een totaal andere training en een totaal andere terrein!

'We like fun!'

Voeding:

De weg naar een fit en gezond leven omvat echter meer dan alleen trainingen; verantwoorde voeding en juiste lifestyle keuzes zijn hiervoor minstens zo belangrijk. 'Een sixpack word gemaakt in de keuken!' Het is tijd om hier wat meer aandacht aan te besteden. Om deze reden gaan we in het voorjaar weer starten met Workshops. 

In de workshops worden de deelnemers gewogen, nieuwe recepten uitgelegd, een interessant onderwerp uitgelegd en alle vragen beantwoord. 

De workshops zullen een keer per maand gegeven worden bij de Kristal, bedragen €7,50 per persoon en duren ongeveer een uur. Wil je meer weten over de Workshop, stuur even een mail naar melissa@workoutcompany.nl

Personal Training:

Het beste resultaat behaal je door Personal Training. De gedachten dan een personal trainer alleen voor mensen met veel geld is, is allang achterhaald. Zie een personal trainer als iemand die je helpt jouw doelstellingen te behalen. Net als een arts iemand beter maakt, een fysiotherapeut je van je klachten af helpt, zo zorgt een personal trainer ervoor dat je conditie verbeterd, je vetweefsel verliest en dat je strakker wordt.


Events:

Het sociale en team-aspect vinden wij heel belangrijk. Wij introduceren mensen met naam aan de groep zodat ieder weet met wie hij/zij traint. ''Samen'' is een kernbegrip.

Verder organiseren we periodiek community sessies. Hierbij kun je denken aan BBQ, fun events of team competities. Gewoon om de gezelligheid van de trainingen door te zetten, met familieleden of vrienden erbij.

Wil je een keer een workout uitproberen bij Workout Company, klik dan hier en meld je aan voor een Proef Workout!