Workout Company.    
/

We love to Workout!.

 

Welkom bij Workout Company.

Laat ik me even voorstellen. Mijn naam is Melissa Moest, ik ben 25 jaar. Getrouwd met Jan-Willem en moeder van Christian (mei '15) en Isabella(maart '17). 

Wat ik wil bereiken is dat iedereen die met mij komt trainen, plezier heeft in de trainingen en tevreden is met zichzelf, zowel sportief, qua uiterlijk als qua gevoel. Ik wil dat mijn bedrijf een community uitstraalt, gezellig is, maar waar wel keihard getraind wordt. Je kunt van mij verwachten, dat ik 150% achter je doelstellingen sta, je motiveer en het beste uit je naar boven haal. Verder ben ik iemand die eerlijk is, zijn afspraken nakomt en waar je op terug kunt vallen! 

Mijn trainingsvorm is genaamd Bootcamp. Een nieuwe manier van kracht -en conditietraining waarbij de basisbewegingen uit de fitness, circuit training, krachtsport, gymnastiek/turnen en het leger(bootcamp) zijn overgenomen. 

De workouts bestaan uit verschillende oefeningen waarbij je je gehele lichaam traint op kracht, souplesse en uithoudingsvermogen. Een zogenaamde full body workout. In veel gevallen zal in plaats van machines, zoals bij reguliere sportscholen, je eigen lichaam centraal staan in de beweging. Er komt geen fitnessapparaat aan te pas en er wordt veelal gebruik gemaakt van functionele bewegingen waarbij het hele lichaam betrokken is. We werken met verschillende thema's hierdoor is elke workout anders en raak je niet verveeld.

De lessen worden in groepsvorm gegeven. Ze zijn geschikt voor alle niveau’s en zijn afwisselend, pittig maar vooral fun.

Wat jouw doel ook is; een betere gezondheid, strakker in je vel, of meer spiermassa, Workout Company helpt je dit te realiseren. (Top)sporters worden fysiek tot het maximale uitgedaagd.

Vrouwen en mannen worden door de slimme programmering sterk, snel en strak, maar niet buiten proportie breed. Ook ouderen kunnen voordelen hebben bij onze training.


Wij bieden; goed uitgedachte intensieve training, gecombineerd met een voedingsadvies dat gebaseerd is op de laatste inzichten, samen met gelijkgestemden.

Indien gewenst kunnen er privélessen gegeven worden zodat je een op maat gemaakte training krijgt, geheel toegespitst op jouw persoonlijke situatie, lichaamsbouw en gewenste tijdstip. 


Heb ik je enthousiast gemaakt? Klik hier voor een Proef Workout. Wil je meer informatie hebben over Workout Company, aarzel dan niet om contact op te nemen! 


Sportieve Groetjes,


Melissa Moest