Workout Company.    
/

We love to Workout!.

 

Gastenboek

14 berichten op 3 pagina's
Eva Hartman
01-12-15 22:05:17
Bericht: Bijna een jaar geleden ben ik begonnen bij Melissa op aanraden van anderen. De eerste maand ben ik gestart met bootcamp in combinatie met personal training. De personal training heb ik genomen omdat ik wel even door de zure appel heen moest bijten. Nu ga ik het liefst drie keer per week en ben ik hartstikke verslaafd. Met bootcamp ben je heerlijk buiten aan het sporten, het is ontzettend gezellig en je krijgt goede professionele en pittige begeleiding van Melissa! Bovendien is het een goede combinatie met hardlopen! Altijd fit dankzij Melissa! ??
Patricia van Broekhoven
01-12-15 21:03:38
Sinds enkele maanden doe ik mee aan de lessen bij work out company. De lessen zijn afwisselen en worden professioneel en met enthousiasme begeleid door Melissa en Jan Willem. Voor iedereen is er persoonlijke aandacht, een oppepper en aanmoediging. Dat maakt dat iedereen op zijn of haar niveau mee kan doen in een fijne en gezellige sfeer.
Marleen Hak
01-12-15 20:20:55
Vanaf het begin aan het sporten bij Melissa, wat is het toch heerlijk en leuk om in de buitenlucht bezig te zijn. Hard werken met resultaat en vooral heel veel plezier!
Romna Van de Flier
01-12-15 18:07:37
Superleuke en afwisselende lessen die je in je eigen tempo kunt volgen. En als je even niet komt, helpt Melissa je even herinneren vooral wel weer je sportschoenen aan te trekken ?
Wendy de Rijke
01-12-15 16:01:20
Sinds juni 2015 ben ik begonnen met bootcamplessen te volgen bij Workout Company.
Ik probeer 3x per week te gaan en dat heeft me een stuk sterker gemaakt. Ook heb ik er veel profijt van tijdens mijn hardloopactiviteiten en bovenal is het ook super gezellig onder elkaar.
De lessen zijn afwisselend en je wordt goed begeleidt om oefeningen op de juiste manier uit te voeren.
Tonen: 5  10   20