Workout Company.    
/

We love to Workout!.

 

Gastenboek

14 berichten op 3 pagina's
Hanneke Smaardijk
03-01-16 21:21:33
Sinds anderhalf jaar volg ik de bootcamplessen bij Melissa. Het zijn leuke, afwisselende en gezellige bootcamplessen op een mooie locatie aan de boulevard van Nesselande. Door de bootcamp lessen aan te vullen met persoonlijke begeleiding en voedingsadviezen helpt Melissa je op haar eigen persoonlijke en motiverende wijze om je doelen te bereiken.
Simone Heemskerk
28-12-15 15:18:50
Ik train nu denk ik bijna 2,5 jaar bij Workout Company. Eigenlijk als aanvulling bij het hardlopen/trailrunning. Echt essentieel voor alle hardlopers! Het knappe van Melissa is, dat de trainingen heel gevarieerd blijven. Net als je denkt dat je alle oefeningen wel kent, heeft ze weer een nieuwe killing variant gevonden. Ik merk dat ik veel sterker ben. Ik heb hierdoor veel minder spierpijn na een ultra trail. En wat ook heerlijk is: het is buiten!! Geen gezweet in zo'n muffe sportschool.
Diana Verkaart
13-12-15 21:41:13
Inmiddels alweer ruim 2 jaar aan het trainen bij Melissa. Naast het hardlopen zocht ik wat meer uitdaging en ben ik begonnen met de bootcamp. Heerlijk buiten in een geweldige omgeving. Mijn conditie is goed verbeterd en sta soms versteld van mezelf wat ik allemaal kan. Je wordt op een goede manier uitgedaagd om je grenzen continue te verleggen. Veel variatie in de trainingen en goede aandacht! Thanx Melissa!
Laura Takahashi
10-12-15 11:38:34
In september ben ik gaan trainen bij Workout Company als iemand die liever lui
dan moe is ;-)
Na jaren van diverse sporten proberen waar ik niks aan vond eindelijk iets gevonden wat ik echt leuk vind om te doen! Melissa is altijd even gemotiveerd en spontaan. Als het even kan probeer ik drie per week een uurtje te sporten.
Echt een aanrader ! Kom een keer meedoen !
Martine Goedegebuure
02-12-15 17:22:27
Sinds 2 maanden personal training van Melissa en het is in één woord: geweldig! Een goede afstemming tussen mijn doelen en mijn mogelijkheden. En dan pusht Melissa mij zo dat ik dat ook haal, maar zonder dat Melissa als zo'n prototype personal trainer naast me staat te gillen :-)
Tonen: 5  10   20