Workout Company.    
/

We love to Workout!.

 

Contact.

 

Heb je vragen of ideëen? Neem contact met ons op!


Stuur een email naar melissa@workoutcompany.nl of 

bel +31(0)6 81 46 04 14 


Ons correspondentieadres is: Zevenkampse Ring 332, 3068 PZ Rotterdam

 

FAQ Meest gestelde vragen - Workout Company

Wat is fitness?

 


Letterlijk vertaald betekent fitness “fitheid”. In Nederland is het woord “fitness” ook een handige marketingterm die op veel plaatsen gebruikt wordt. Vrijwel niemand staat echter stil bij de betekenis van dit woord, of nog belangrijker, hoe je je “fitness” verbetert.


Waarschijnlijk denk je nu: “Bedankt voor de toelichting maar nu weet ik nog niet wat fitness nu eigenlijk betekent.” 


Workout Company heeft een fittest ontwikkeld die een goed beeld geeft van waar je nu staat. Hoe fit ben je? Deze test kunnen we periodiek afnemen om in kaart te brengen wat de huidige status is en welke voortgang je bereikt hebt.

Waarom zou je bij ons komen trainen?


Heel simpel, omdat het werkt!
Het werkt omdat we jou aansprakelijk stellen. Dit klinkt heel bot, maar het is wel de waarheid. Het enige wat je moet doen is 2 tot 3 keer per week op komen dagen en jezelf 100% geven.


Is dat alles? Ja, eigenlijk wel. Als jij echt bereid bent het werk te doen, dan zorgen wij voor de rest. Wij doen de programmering, wij weten hoe je het beste traint en wij weten welke voeding het beste is voor jouw lichaam en jouw doelstellingen.


Veel makkelijker kunnen we het helaas niet maken.


Hoe is een training bij Workout Company opgebouwd?


De trainingen vinden plaats in groepen en staan altijd onder begeleiding van een coach. We starten met een warming up om vervolgens door te gaan met de workout. Afsluitend een cooling down. De totale duur van een sessie is 50 minuten.


Hoe start ik?


Maak gebruik van ons registratieformulier en meld je aan voor een proef workout. Tijdens zo’n training leggen we uitgebreid uit wie we zijn en wat we doen. Daarnaast is dit meteen de mogelijkheid om een workout te ervaren. Aan het eind van de training leggen we onze inschrijfprocedure uit en nemen we de tijd om je vragen te beantwoorden.


Kan ik ook Personal Training nemen?


Jazeker. We noemen dit Personal Coaching. Dit kan 1-op-1, maar is ook beschikbaar voor privé-groepen zoals een sportteam. Personal coaching is uitermate geschikt om snel een specifiek doel te bereiken en wordt volledig afgestemd op jouw/jullie wensen en doelstellingen.


Ik ben geen atleet. Ik ben niet in vorm. WAT NU?Als je denkt dat je niet in vorm bent, zul je dat waarschijnlijk ook niet zijn. Welkom bij de grote meerderheid van de bevolking. Het verschil tussen de grote meerderheid en jijzelf is dat jij de overstap aan het maken bent om te veranderen en samen met ons de meest verbluffende resultaten gaat beleven. Je start op jouw niveau en werkt naar de fitheid die jij voor ogen hebt.

Mijn conditie is top, kan ik nog verbeteren?


Het is super dat je in goede conditie bent. Tijdens de intake zullen we bespreken wat je sportieve doelstellingen zijn. Wil je in vorm blijven of nog beter worden. We nodigen je uit om ons programma te volgen en de uitdaging aan te gaan om je  sportieve doelstellingen te behalen. We zijn er dus van overtuigd dat we JA kunnen antwoorden op de vraag of je zal worden uitgedaagd en verbetering zult zien door onze trainingen.